Mycket Tjarn om nätterna

Veckorna går ju som ett jehu. Men det är väl så när man har roligt.. Har nyss klickat hem en parfym till mig. Slutade använda sånt när jag träffade Fredrik för han gillar inte sånt. Men saknade min gamla doft så nu har jag den snart igen.
 
Han är borta på nå fesligheter ikväll och jag har alltså stått ut med Majken helt själv hela dagen. Hon har inte vart på sitt bästa humör den här veckan tycker jag. Men snart är det helg igen så då får man lite avlastning. Jag tror banne mig jag ska fara ut själv och hitta på nåt. Köpa kläder kanske:)
 
Och sover gör jag på nätterna. Och drömmer. Först var jag på Tjarn och var så hemskt ledsen över att det var sista gången för alltid. Efter det knivdödade jag ett gän män. I natt var jag i Tjarn igen. I Lillbynninga som hade blivit ett spökhus. För några nätter sedan sprang jag omkring på sigarna därikring. Alltså jag saknar verkligen det där stället. Det är ganska jobbigt att tänka på att det egentligen är borta, så jag brukar inte vilja tänka på det alls.
 
Nu måste jag städa lite. Och läsa nå vetenskapliga artiklar. Kuljul.
 
 


Kommentarer
mamma

Nä... ibland gör det så ont att tänka... så man väljer bort att inte tänka. Men drömmarna går ju inte att välja.
Själv har det varit mycket barn i mina drömmar. Igen.

2012-11-29 @ 21:21:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0