Valet i Amerikat

Undrar just om man ska valvaka inatt? Fast det kanske är smartare att prioritera sömnen... Jag är ensam hemma för Fredrik är på kurs i huvudstaden. Men allafall valet. Hur sjuk i huvudet är man inte om man som Romney vill förbjuda abort? Jag blir såinihelvete provocerad av den åsikten. SÄRSKILT när den kommer från en gammal gubbe som inte har någon aning om hur det är att vara gravid och aldrig kommer att ha någon aning om det. Snacka om att ta makten från kvinnan att bestämma över sin egen kropp. Nä, för det ska en äckelgubbe göra. Back to stenåldern liksom. Jag tycker inte ens att män ska uttala sig om abort, det är helt kvinnans val. En man kan välja att ta sitt pick och pack och dra men en kvinna kommer aldrig undan från sin egen graviditet.
 
 
Så med detta vill jag bara säga: Heja Obama!
 
 


Kommentarer
mamma

Jag håller med dig,jag.

2012-11-06 @ 17:27:30
irene

jag såg ett mkt intressant program på kunskapskanalen förr förra veckan om mormonerna. Sök reda på det så får du svar på varför han vill förbjuda aborter



2012-11-06 @ 19:43:33
Helena

Big for president!

2012-11-06 @ 22:39:10
Kate

Åh, Helena. Du skrev ju precis det jag tänkte skriva. =) Birgitta for president! Tjo

2012-11-07 @ 09:33:24
Matsi

Jag tycker du tar det lite för långt när du skriver att män inte ens ska få uttala sig om aborter. Åtminstone om vi pratar om oss normala (enligt min norm) män där att ta sitt pick och pack och dra inte är ett alternativ, det finns inte ens på kartan.

Om min flickvän blev gravid och inte ville behålla barnet men jag ville det. Nog skulle jag ändå vilja prata med henne om hur jag känner och varför jag vill behålla barnet. I slutändan är det hon som bestämmer men att vi inte ens skulle få uttala oss är inte rättvist. Så känner jag i alla fall.

Jag vill också tillägga att jag tycker Mitt Romney är knäpp, att abort ska vara ett fritt val och att det är högst anmärkningsvärt att 77 % av abortmotståndarna är män.

Hej då.

2012-11-07 @ 21:06:38
Big

Okejrå Matsi, man kan få uttrycka sig men i slutändan är det ändå bara hur kvinnan känner som gäller eftersom att rätten till sin egen kropp måste gå först, som du skrev. och som jag skrev. Men okej, han kan få uttrycka sina känslor. lite. Tycker jag.

2012-11-08 @ 15:42:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0