Ledsen bäbis

Majken är tjurig och mamma tröstar henne bäst hon kan, själv spelar jag betapet:P Man behöver ju ledigt ibland!
 
Idag har jag vart hos pappa och vart ute och sprungit, sen fick jag middag. Annars häger jag mest hos mamma, i helgen var vi på second-hand och mamma köpte en finfin babysitter för 25 spänn. Grått eller regn är det hela tiden och det börjar kännas av i sinnet nu. Men tror det skulle bli sol imorrn, då ska vi ut på stan en sväng och kika i affärer. Hemtentan är nästan färdig också. Skönt.
 
Igår skulle mamma ta en miljon kort på Majkens 1) öra. När hon insåg att det var knepigt med ljus och allt annat blev det 2) hand. Alla som mamma tar kort på vet ju att hon inte är världens snabbaste så jag har sagt åt na nu att ska hon ta nå kort på barnbarn framöver så får hon bli lite snabbare i svängarna. Jaja, när Majken rörde sig för mycket så kom hon på att hon skulle fota hennes 3) fot. istället. Då satte jag ner foten så det blev händerna där iallafall.
 
Och resultatet blev ju såklart fint. Det blir det alltid när mamma tar kort. Vad hon än säger!
 
 
 
 
Så det så!
 
 
 
 


Kommentarer
gam´mostern

Ja, det är ju det jag försöker säja till henne hela tiden. Hon tar fenomenala kort oavsett vad hon tycker själv. Jag blir nästan arg när jag tänker på alla kort som tas och som vi aldrig får en chans att se bara för att hon är så självkritisk >:(

2012-10-22 @ 22:19:35
A-L

Sluta genast med det där. Att vara arg.
Bilderna från dopet t.ex. är suddiga, nästan varenda en. Det är sant! Det kan Birgitta intyga. Där var det tur att det fanns många som fotograferade.
Jag tror förresten att jag kanske tänker mig att bilden ska se annorlunda ut (i huvudet, alltså. Innan jag har tagit bilden). Därför kanske jag inte är riktigt nöjd... fast en del blir ju bra.

2012-10-23 @ 17:44:41
irene

ok, jag slutar. Fast jag tror inte ett ögonblick på att de är dåliga. Det är bara du som inbillar dig. :)

2012-10-23 @ 18:47:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0