hum-hum

Nu har jag förhoppningsvis skrivit min sista tenta i statistik någonsin! Det är så skönt... statistiken har varit svår genom hela programmet men nu lägger jag termin sju bakom mig och påbörjar termin åtta istället. Fatta vad länge jag har pluggat! 70% klar psykolog:)
 
Fredrik har jobbat i Norge i två dagar och nu har han åkt vidare till Vilhelmina för att jaga fågel hela helgen. Det blev ju inte så smidigt att ha Majken själv sådär dagen innan tenta, hon och jag bråkade och jag var världens sämsta mamma ett tag. Men det ordnade upp sig som tur var. Nu har hon lagt sig utan knussel och jag ska se På spåret och Skavlan i min ensamhet. Förmodligen vaknar vi halv sju imorgon också:P
 
Nästa vecka är det skiweek, men jag var inte så sugen på att vara med i år. Nästa år blir det sista gången dock så bara jag slutat amma nybäbisen så kör jag all in då. Hur som helst så innebär detta att vi har lektionsfritt hela nästa vecka och jag funderar på vad jag ska hitta på. På onsdag ska jag till barnmorskan igen och ta blodprover och sånt hemskt. Sedan åker vi till Umeå och blir där resten av veckan. Men nu i helgen och måndag-tisdag? Ingen som vill komma och hälsa på?
 
Annars hejar jag på mitt immunförsvar som tar sig mer och mer! Majken har varit förkyld i veckan och jag hade lite ont i halsen men det verkar inte bli mer, peppar peppar! Träning och gröna drinkar med spirulina är mitt framgångsrecept nu. Synd bara att det är så kallt att man inte kan åka skidor.
 
Hej och trevlig helg!
 
 
 
 
 


Kommentarer
mamma

Jag skulle gärna komma om jag kunde.
Jag tycker att du ska ta det lugnt bara, sova mycket,laga god mat, rensa i någon garderob eller låda eller någon annanstans där det är rörigt...
S..tråkigt, men det känns bra när det är gjort ;)

2014-01-17 @ 22:05:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0