Terapifredag

Idag har jag vart i skolan hela dagen. Jag kom för sent för jag åkte med Fredrik, han glömde bort mig och tog fel väg, sedan hamnade vi bakom en sopbil som stod stilla och jag fick springa sista biten. Fick plats längst bak i klassrummet och upptäckte att jag hade glömt glasögonen. Vilken härlig start på dagen...

På eftermiddagen tränade vi beteendanalys, vi kommer snart att påbörja vårt klientarbete på skolan så det är mycket "verklighetsträning" nu. Fick lite struktur på mina tankar och blev lite deppig av det, det kan vara jobbigt med insikter. Men himla bra att gå till psykologen på skoltid:)

Fredrik for ut på aw när jag kom hem så jag och Majken har hängt och hon har varit jättego tack och lov. Vi har städat och målat. Ibland är hon bara bäst. Och ibland intesåkul.

Nu är det snart på spåret, får fortsätta städa imorgon. Jag behöver lite middag också. Och röja igenom alla olästa tidningar. Och leta reda på godispåsen som jag har gömt för Fredrik;) 

Underbart med helg!




Kommentarer
helena

Jag tänkte kanske att jag skulle komma och hälsa på någon helg under den här kursen, har det rätt slappt liksom

Svar: Självklart, anytime!!
Bridget

2014-01-31 @ 21:30:26
mamma

Hittade du den? Godispåsen.

Svar: Ja det är klart!
Bridget

2014-02-01 @ 09:01:36
undefined

Jag har hört om föräldrar som glömt bort att de har barn med till dagis men aldrig sambos?

2014-02-03 @ 21:32:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0