Dag 2 hemma

Åh får man gnälla? Ont i mina fyrkantiga bröst, trött i kroppen och trött i sinnet. Det är så jobbigt när inte kroppen är som vanligt, drar ned rullgardinen liksom, och sen kommer den här känslan att man vill ut i fina vädret men he gå int.

Däremot så borde jag inte klaga, för vilket lynne denna bäbis verkar ha. Han har knappt skrikit en gång sen vi kom hem. Sover, äter och tittar lite grann. Det trodde jag inte för han skrek som tusan när han kom ut. 

Majken är ganska trotsig, eller så upplever vi det så. Hon kom hem med en förkylning igår också så hon är väl inte på topp riktigt heller. Igår när vi kom hem började jag googla på städhjälp men insåg ganska snart att det kanske inte var möjligt att få inom ett par timmar en fredag eftermiddag. Så vi fick hugga tag själva. Men det är inte särskilt dyrt faktiskt, ska nog börja lyxa med det lite då och då framöver.

Två barn. Det är helt galet, vad har man gett sig in på?





Kommentarer
mamma

Hur ska det här sluta? Han blir sötare och sötare för varje dag. ;)

2014-05-17 @ 21:27:48
Sanna

Har också tänkt på det här med städhjälp. Nu har ju inte vi några barn som pockar på uppmärksamhet men det vore faktiskt skönt ändå.
GRATTIS igen till den lille, de är fantastiska de där små.

Svar: Tack:) Jo jag tycker nog det kan vara värt, ni kan ju fara ut på en cykeltur under tiden och vips har ni köpt er lite livskvalité :)
Bridget

2014-05-18 @ 09:51:31
irene

Gör det. Lyxa till med städhjälp var tredje eller fjärde vecka.
Vem är den lille lik egentligen? Per-Erik? Jag blir inte riktigt klok på det...

2014-05-20 @ 21:57:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0